Controversia amb els pins tallats, sense permís, a Sant Roc: la regidora diu que van ser 3, el veí que un mínim de 10

Actualizat: Dm, 24/09/2013 - 6:52pm

Autor: 
SANTVI

Al darrer ple municipal, en resposta a una pregunta de l’oposició, la Regidora de Medi Ambient, Petri Garcia,  va dir que havien tingut coneixement d’una tala de pins a la masia de Sant Roc (tal com un veí va publicar a Santvi en la foto-denúncia Tala de pinos en Sant Roc, ¿con permiso o sin permiso?) i que el propietari havia explicat que “tenia permís dels rurals” però –segons afegí la regidora- “en ser una zona urbana li calia un permís de l’ajuntament i en no tenir-ho s’està obrint expedient”.  
Així confirmat que va ser una tala il·legal però la regidora va dir que “es van tallar 3 pins molt grossos i per això semblaven més”. El veí de Sant Roc –que prefereix romandre a l’anonimat- va dir a la darrera foto-denúncia que eren uns quinze i en sentir les declaracions de la regidora al ple municipal ha volgut manifestar la seva estranyesa, afirma que com a mínim s’han tallat 10 pins i diu que la part del tronc que queda al terra d’alguns d’ells ha estat tapada amb pinassa, tot i que això no explica com ha pogut passat desapercebut a qui ho hagi examinat, a no ser que fos des de helicòpter.

El veí envia més fotos i diu que es pot comparar l’estat actual, sense arbres, amb la vista de “Street View” dels mapes de Google que, assegura, és la que hi havia al mes de juliol, ple d’arbres. Enllaç a Street View