Berta Aymà, a la selecció de futbol sots-12 i a al vídeo Joc Net de la Federació Catalana de Futbol

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dv, 04/04/2014 - 12:14pm

Berta Aymà, jove jugadora de futbol de la Penya Barcelonista, és una de las participants en el vídeo de la campanya Joc Net de la Federació Catalana de Futbol, explicant com s’ha de sortir al camp en començar un partit segons estipula el reglament. A més, la jove esportista vicentina ha tornat a ser convocada per la selecció catalana sots-12 femenina, entre un total de 16 noies, i el seu nom figura en el llistat definitiu de les 14 jugadores que participaran amb la Selecció Catalana al campionat d’Espanya de seleccions que es farà a Las Palmas de Gran Canaria els dies 25 i 26 d'abril.

Berta Aymà serà la primera vicentina en participar a un campionat de seleccions. En la Selecció Catalana que viatjarà a Gran Canaria, a més de la jugadora de la Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts, hi són convocades jugadores del RCE Espanyol, el FC Barcelona, el FC Girona i l'AEC Manlleu. La Selecció Catalana s’enfrontarà a les seleccions de les Balears, Navarra i Astúries.