Aina Fernandez, a la Concentració Espanyola d'Handol d'Estiu

Actualizat: Dc, 13/06/2012 - 12:19pm

És la primera participació a la Selecció espanyola d'una esportista del Club Handbol Sant Vicenç

Segons ha comunicat la Real Federación Española de Balonmano la jugadora de l’Escola d’Handbol Sant Vicenç, Aina Fernandez ha estat convocada per a la Concentració Espanyola d’Estiu de categoria infantil femenina (Generació 1998-1999). Aquesta es la primera vegada que un esportista del Club Handbol Sant Vicenç participa a una concentració amb la selecció espanyola.

La concentració tindrà lloc a Burgos del 29 de juny al 3 de juliol, i les esportistes s’allotjaran a la Residencia Universitària Camino de Santiago. Per la seva banda els entrenaments seran al Complejo Deportivo Municipal de San Amaro. L’esportista vicentina juga a l’equip de categoria infantil, i a l’actualitat es troba a les semifinals de la Copa Catalunya infantil femenina.

Presència a les Seleccions Catalanes
Aina també va formar part de a selecció catalana que va disputar els Campionats d’Espanya a Múrcia el passat mes de gener, finalitzant la competició en la 9a posició. A més d’Aina Aina d’altres jugadores de l’handbol vicentí han participat amb la Selecció Catalana als Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques com; Nerea Dominguez, Raquel Ferres, Carme Olle i Irene Moles. I d'altres jugadors i jugadores amb una notable presència a les convocatòries de tecnificació i seleccions catalanes.

Un nou èxit per l’Handbol Sant Vicenç que dia a dia va recollint els fruits del treball realitzat en la seva 20a temporada de la 2a època.