Copa de Catalunya de Handbol Aleví a Sant Vicenç dels Horts

Actualizat: Dc, 13/06/2012 - 12:11pm

Organitzada per la Federació Catalana d’Handbol i el Club Handbol Sant Vicenç

Durant els dies 9 i 10 de juny, ha tingut lloc al Poliesportiu Municipal de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts, la Copa Catalunya amb la participació de 28 equips dividits en categoria aleví masculí-mixt i femenina. I amb la presència de dos equips vicentins, un en categoria masculina-mixt i altre en categoria femenina.

La Copa Catalunya aleví estava organitzada per la Federació Catalana d’Handbol i el Club Handbol Sant Vicenç, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

La primera fase la competició es va celebrar dissabte en format de tots contra tots, classificant-se un total de 8 equips en categoria masculina-mixt (els cinc primers classificats de cada grup i els tres millors segons) per als quarts de final per a la jornada de diumenge. L’equip masculí de l’EH Sant Vicenç finalitzava tercer del seu grup no accedint a la jornada de diumenge.

Per la seva banda en categoria femenina, els dos millors classificats de cadascun dels grups van accedir a les semifinals.

En categoria masculina-mixt els encreuaments per als quarts de final van quedar de la següent manera; KH7 BM Granollers (del Arco) – H La Llagosta B amb el resultat de 7-5, EH Gavà – H Sant Quirze “B” 7-5, H Salou – BM La Roca 5-7 i H Sant Quirze D-JH Mataró B, 8-4.

A les semifinals el KH7 BM Granollers (del Arco) guanyava per 9 a 3 (51-19) al H Sant Quirze D, amb una interrupció del partit degut a la lesió del porter de Sant Quirze. A l’altre semifinal l’EH Gavà-David Barrufet guanyava al BM La Roca 2 per 10-6 (62-44).

Al partit per al 3r i 4t lloc el BM La Roca 2 es feia amb el tercer lloc desprès de vèncer a l’Handbol Sant Quirze per 10-6 (47-32). A la gran final l’equip Granollerí guanyava al Gavà per 10-6 (54-42)

A la categoria aleví femenina, a la primera semifinal el BM La Roca 2 guanyava a l’EH Sant Vicenç per 11-5 (28-23) i a l’altre semifinal el CH Ascó-Lluís Viñas i el BM La Roca 3 empataven a 8, amb major diferència de gols 38 a 40 que feia passar a la final al CH Ascó.


En el partit per al 3r i 4t lloc empat a 8 punts entre local de l’EH Sant Vicenç i el BM La Roca 3 però amb una diferència d’un gol de 38 a 37 que feia que les vicentines aconseguissin pujar al podi. I a la gran final el BM La Roca 2 guanyava per 11-5 (43-31).

L’acte del lliurament de premis ha comptat amb la presència del senyor Francesc Huguet, vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol i de Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, senyor Jordi Soto.

Un gran cap de setmana per l’handbol base català i pel Club Handbol Sant Vicenç que aquest any també ha organitzat el Top 4 de la Lliga catalana cadet masculina, amb motiu de la 20a temporada de la 2a època de l’handbol a Sant Vicenç dels Horts.