El juvenil femení del Handbol Sant Vicenç, campió del TOP 4 de la 1a Catalana

Actualizat: Dm, 22/05/2012 - 12:55pm

L’equip juvenil femení de l’Escola d’Handbol Sant Vicenç, amb el cost tècnic format per Carlos Roig, Esther Sabat i Paco Moles han aconseguit el títol de Campiones de la 1a catalana juvenil femenina al TOP 4 celebrat a Santa Maria de Palautordera.

Abans però les jugadores van derrotar a les semifinals disputades ahir dissabte al H Sant Joan Despí van vèncer per 28 a 15, desprès de dominar clarament durant tot el partit, ja al descans guanyaven per 17 a 6.

 I a la final del diumenge 20 de maig, celebrada davant l’equip amfitrió el CH Palautordera en un pavelló amb una molt bona entrada, han aconseguit deixar pràcticament sentenciat el partit al descans per un resultat de 20 a 5, a la represa un parcial favorable a l’equip local deixava certs dubtes del marcador final, tot i que amb seriositat i molt treball els dubtes han durat molt poc ja que el marcador s’ha continuat ampliant.

El partit ha finalitzat amb el marcador de 29 a 14. A més Judit Rios i Sheila Pino han estat guardonades amb el premi de millor portera i millor jugadora respectivament.

Un gran premi per una gran temporada. Tot i tots els problemes, i amb només 9 jugadores (Anna, Belen, Irene, Judit, Laura, Marina, Sílvia, Sheila i Yaiza) durant tota la temporada. Brillantment dirigides pel noi d’Eivissa, en Carlus, i ajudat per Esther i Paco, han aconseguit fer-nos feliços arrodonint un gran cap de setmana i temporada.