Les juvenils del CEH Sant Vicenç, campiones de la Copa

Actualizat: Dll, 18/06/2012 - 7:14pm

Gran cap de setmana pel CEH Sant Vicenç, que va classificar tres equips per les finals de Copa. 

L’infantil femení va perdre per només 1 gol, en un partit amb decisions arbitrals molt polèmiques que van perjudicar l’equip de Sant Vicenç. 

L’infantil masculí es va veure sorprès pel CH Canovelles.

L’equip juvenil femení del Handbol Sant Vicenç s’ha proclamat campió de la Copa Federació en guanyar per 45 a 22 al CH Vilanova del Camí. Per la seva banda, els equips infantil masculí i femení, que també van participar el darrer cap de setmana a les jornades finals de Copa celebrades a La Llagosta, no van poder aconseguir la victòria però això no desdiu la gran feina que han fet que els va portar a classificar-se per aquestes jornades finals.

El juvenil femení, amb aquesta Copa, arrodoneix una temporada perfecta, en la que també ha aconseguit el títol de campiones de 1a catalana. Al partit de la final de Copa, les juvenils del Handbol Sant Vicenç van iniciar el partit dominant, però sense aconseguir marxar-se en el marcador. Va ser després de la mitja part quan van anar ampliant el seu avantatge fins comptar amb una còmoda renda.

Els infantils
Les noies del infantil femení, que es van enfrontar a la final al Handbol Sant Quirze –tercer classificat als campionats d’Espanya de clubs- van perdre per només un gol en un partit amb decisions arbitrals molt criticades que les van perjudicar.

De fet, l’infantil femení del Handbol Sant Vicenç va arribar a anar guanyant per 6 gols d’avantatge però una decisió arbitral molt polèmica, en el minut 10 de la segona part, va finalitzar amb la tercera exclusió d’Aina Fernandez, qui ni tan sols va participar a la jugada. Arran d’aquesta decisió arbitral i amb els nevis del partit, el Sant Quirze va escurçar el marcador arribant a l’últim minut amb un empatat. Una errada en el llançament va ser aprofitada per les del Vallès per establir el definitiu 30 a 31.

Per la seva banda, l’equip infantil masculí es va veure sorprès pel CH Canovelles, que va dominar en el marcador durant bona part del partit. A la segona part, els joves de Sant Vicenç van aconseguir empatar però finalment van perdre per 25 a 30.