Tres equips d'handbol, a les Finals de Copa

Actualizat: Dc, 13/06/2012 - 12:27pm

Són el juvenil femení, l'infantil masculí i l'infantil femení del Club de Handbol Sant Vicenç

Tot i ser menors d’edat els dies 16 i 17 de juny, l’equip juvenil femení, i els infantils femení i masculí celebraran una gran festa de l’handbol i marxaran de COPES. De fet mes que marxar participaran a les Jornades Finals de Copa que organitza la Federació Catalana d’Handbol al Complex Esportiu el Turó de La Llagosta.

L’equip juvenil femení entrenat per Carlus Roig, arriba a la final de la Copa Federació desprès de desfer-se la setmana anterior a l’Handbol Palautordera pel resultat de 44 a 24, i d’haver guanyat el títol de Campiones de la 1a Catalana Juvenil femenina, s’enfrontarà el diumenge 17 de juny a les 9 hores al CH Vilanova.

L’infantil masculí a les ordres de Albert Hueso i Pablo Hernandez desprès de vèncer a les semifinals al BM Cardedeu per 26 a 19 al partit celebrat al Poliesportiu del Papiol. El partit pel títol de la Copa Federació tindrà lloc dissabte a les 9.30 hores davant el CH Canovelles-CEVO.

I per últim l’infantil femení que va guanyar a domicili al Epic Casino pel resultat de 13 a 15 disputarà la final de la Copa Catalana dissabte a les 12.30 hores, amb el guanyador de l’eliminatòria entre l’Handbol Sant Quirze i el CE Castelldefels.

Tres grans finals, i amb un gran objectiu gaudir de l’handbol i millorar dia a dia.  A per totes!