La mala sort enfonsa al FS Sant Vicenç enfront del líder

Actualizat: Dg, 15/04/2012 - 4:01pm

L’equip vicentí va jugar amb només 2 canvis degut a les baixes.

El porter contrari va desbaratar nombroses oportunitats.

El FS Sant Vicenç es va mantenir amb possibilitats fins els darrers minuts.

Sant Andreu de la Barca, 6 - FS Sant Vicenç, 2

El FS Sant Vicenç va perdre enfront del líder del grup 2 de la Tercera divisió de Futbol Sala però amb un resultat enganyós per tal com es va desenvolupar el partit, ja que l’equip vicentí va tenir nombroses oportunitats que no es van materialitzar per la gran actuació del porter rival, es va marcar un gol en porteria pròpia i es va mantenir fins gairebé el final amb possibilitats de remuntada –ja que en els últims minuts el resultat era de 4 a 1-, a pesar de tenir només 2 canvis i haver sofert un gran desgast físic.

L’entrenador del FS Sant Vicenç, Miquel Alba, es va manifestar “no descontent del partir, tot i el resultat, ja que anàvem molt justos de gent i enfront del líder que estava al 100% de jugadors: físicament no hem pogut estar a l’alçada però tècnicament hem anat molt bé”. L’equip de vicentí va tenir a més la mala sort de fer-se un auto-gol en els primers minuts i poc després el Sant Andreu feia el 2-0. Tot i això, el FS Sant Vicenç no va perdre mai la cara al partit, Raúl va fer el 2-1 en el minut 9 i al descans s’arribava amb un resultat de 3-1.

A la segona part l’equip de Sant Vicenç va tenir també nombroses oportunitats, que va desbaratar la gran actuació del porter contrari, i en els darrers minuts es va notar el desgast físic de jugar amb només dos canvis i a més amb el veterà jugador, Mario, que no es trobava al 100% degut a una lesió però que va voler jugar per ajudar l’equip donades les nombroses baixes. Mario va ser precisament qui va fer el segon gol de l’equip de Sant Vicenç al minut 39, però quan ja el Sant Andreu havia fet el seu quart, al minut 35 i cinquè, al 38, per posar el resultat final en un 6-2 a l’últim minut del partit.

Miquel Alba va manifestar que “ens ha faltat gol, hem lluitat molt, hem tingut un molt bon partit tècnicament i hem estat amb possibilitats fins els últims minuts, quan s’han anat al marcador, però abans d’això hem tingut moltes oportunitats, hauríem pogut empatar i haver canviat el curs del partit. No ha estat un resultat just, però el futbol lo que un dia et treu un altre dia t’ho dóna...”