Excel·lent primera temporada dels alevins de BTT de la Penya Ciclista Bons Amics

Actualizat: Dc, 16/10/2013 - 6:00pm

A falta de la classificació oficial, Marta Martínez hauria fet podi en la general del Open BTT i el seu germà Arnau finalitzaria entorn el 6è lloc.

Marina Pastor va fer el seu primer podi en competició a la prova disputada a Molins de Rei.

Els tres joves corredors de bici de muntanya de Cimbike, la secció de BTT de la Penya Ciclista Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts, han finalitzat la seva primera temporada de participació en competició amb uns resultats molts satisfactoris tant per les experiències viscudes com per les classificacions obtingudes. Si bé Marta Martínez ha estat qui més ha destacat competitivament també han estat rellevants els resultats obtinguts pel seu germà bessó, Arnau Martínez, i la companya de club Marina Pastor, tots tres a la categoria aleví. 

A l’Open BTT, ja finalitzat i a falta de la classificació final oficial, la Marta Martínez hi és en un dels llocs del podi, tot i que va caure a la darrera prova disputada a Molins de Rei, una cursa en la que Marina Pastor va aconseguir el seu primer podi en competició. Per la seva banda, l’Arnau s’ha situat entorn el 6è lloc de la classificació general de l’Open BTT, amb una forta competència en la categoria que competeix ja que s’enfrontava a molts alevins de segon any mentre que ell ho és de primer any. Aquest Open BTT va constar de proves a Avià, Torrelles, Taradell, Llinars, Pallejà, Sant Joan Despí, Blautel, Centelles, Molins de Rei i es va suspendre la darrera prova, que era prevista a Barcelona.

D’altra banda, la Marta i l’Arnau Martínez van participar el darrer cap de setmana a la darrera Copa infantil de BTT de la temporada, que es va disputar a Almacellas. La Marta va ocupar el primer lloc i l’Arnau va quedar segon, tot i que per una equivocació dels jutges oficialment se li va atorgar el tercer lloc.

Propera temporada: algú s’hi apunta?
Després de les bones experiències d’aquesta primera temporada de competició oficial per als joves corredors de BTT, la intenció és tornar-hi la propera, que comença al mes de març, donant-hi prioritat a les proves que es celebrin a l’entorn de Barcelona però també tractant d’anar a altres zones, preferiblement cap a Girona on el nivell de dificultat és similar al de les competicions barcelonines, amb exigència tècnica, mentre que cap a Lleida les proves són més de requeriments físics que tècnics.

I des de la Penya Ciclista Bons Amics s’anima a tots els aficionats al BTT a participar-hi tant en les sortides com en competició. Ja sabeu, els tres alevins de la Penya ho estan fent força bé i passant-ho molt bé.

Més informació: Facebook de Cimbike-Penya Ciclista Bons Amics