Èxit de l’Handbol Sant Vicenç amb la Selecció Catalana

Actualizat: Ds, 08/02/2014 - 9:57am

Els 10 membres de l’Handbol Sant Vicenç, 8 esportistes i 2 tècnics que han representat a la selecció Catalana d’Handbol als Campionats de Seleccions que ha tingut lloc de l’1 al 7 de gener han aconseguit un total de 3 medalles. Ona Vegue, Claudia Corbera, Laia Cassauba-Tircazot, Maria Estrada, Alba Almansa i Rocio Parra han aconseguit la medalla d’or en vèncer davant la selecció de la Comunitat Valenciana per 27 a 17 gols a la final disputada al Palacio de los Deportes de Gijón. A la selecció infantil femenina, Sara Moles i Júlia Travesset han aconseguit també la medalla en vèncer a la final també a la selecció de la Comunitat Valenciana per 26 a 23.

Per la seva banda, Josep Maria Mestre, que és entrenador del sènior masculí del Club Handbol Sant Vicenç, aconseguia la medalla d’argent com a entrenador de la Selecció Catalana Infantil Masculina, que va disputar la final davant la selecció de Madrid. I Gabriel Teodoro, president de l’Handbol Sant Vicenç i Directiu de la Federació Catalana d’Handbol, participava com a delegat de la selecció juvenil masculina i responsable de l’expedició finalitzaant en quart lloc desprès de perdre amb la selecció de Castella i Lleó al partit pel 3r i 4t lloc.

Primera medalla per a un jugador masculí d'handbol vicentí
Al mateix Campionat, Izan Alonso Berlanga ha aconseguit la medalla d'argent amb la selecció catalana infantil, després de disputar la final que la selecció de Madrid va guanyar per 29 gols a 23. Es tracta de la primera medalla a un campionat de seleccions per a un jugador masculí d'handbol de Sant Vicenç dels Horts, que ha realitzat un total de 17 gols en els 6 partits disputats. Izan, que a l'actualitat milita al FC Barcelona, jugava fins a la temporada anterior a l'Escola d'Handbol Sant Vicenç.

Tot un èxit històric tant pel que fa l’handbol català com per l’Handbol Sant Vicenç.