Gran actuació dels alevins de BTT de la Penya Ciclista Bons Amics a la Copa Catalana Internacional de Banyoles

Actualizat: Dc, 12/03/2014 - 10:57am

Els joves corredors de BTT de la Penya Ciclista Bons Amics han iniciat la temporada amb molt bon peu en una competició a més d’elit, la Copa Catalana Internacional que es va celebrar a Banyoles el passat cap de setmana amb la participació de 120 nens i nenes a la Kids-Cup i més de 600 corredors procedents de més de 15 països a les categories superiors, una participació rècord en aquesta competició ja tradicional a Banyoles que va ser seguida per un nombrós públic. 

La vicentina Marta Martínez va assolir la tercera plaça dins la categoria femenina mentre que el seu germà Aranu Martínez va ser el quart a la línia de meta, entre un total de 28 corredors, en una prova que van dominar dos joves ciclistes francesos. Tanmateix, la vicentina Marina Pastor va ser cinquena, tots ells en la categoria aleví. Per la seva banda, en aquesta Copa es van estrenar els també vicentins, i corredors de la PC Bons Amics, Adrià i David Sampedro, en categoria principiant, que s’ho van passar d’allò més bé en la seva primera toma de contacte amb la competició tot adquirint experiència per progressar també en quant resultats.

La propera cita en competició pels joves corredors de BTT serà “a casa” el 6 d’abril, a l’Open Provincial Sant Vicenç dels Horts que es celebrarà per primer cop a la vila organitzat per la Penya Ciclista Bons Amics.