El FC Barcelona Intersport de Handbol, a Sant Vicenç dels Horts

Actualizat: Dll, 21/05/2012 - 9:50pm

Per una sessió d'entrenament que serà dirigida per en Xavi Pascual, primer entrenador del FC Barcelona.

Els mes de 600 alumnes que assistiran podran veure als seus ídols com Víctor Tomas, Siarhei Rutenka o Daniel Saric.

L’activitat s’emmarca dins dels actes de celebració de la 20a temporada de l’Handbol a Sant Vicenç.

El proper dimarts dia 29 de maig Sant Vicenç dels Horts gaudirà d’una gran festa de promoció de l’handbol, amb la realització d’una sessió d’entrenament del FC Barcelona Instersport.

L’acte que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Sant Josep a partir de les 9.15 hores amb la realització de partits de minihandbol a càrrec dels escolars de primària de les escoles de Sant Vicenç dels Horts. I a les 10.15 hores s’iniciarà la sessió d’entrenament dels jugadors blaugranes que arriben a Sant Vicenç desprès de vèncer a l’Ademar de Lleó, i a només un partit de poder proclamar-se campió de la Lliga Asobal.

La sessió serà dirigida per en Xavi Pascual, primer entrenador barcelonista qui acompanyat pel seu cos tècnic entre els quals es troba el vicentí Roger Font com a entrenador de porters.

 El més de 600 alumnes dels centres escolars que assistiran gaudiran de la sessió, on podran veure als seus ídols com Víctor Tomas, Siarhei Rutenka o Daniel Saric. Posteriorment i a les 11.45, els alumnes baixaran per escoles a la pista per fer-se la fotografia amb els jugadors, i una vegada hagin passat tots els escolars, podran sol·licitar autògrafs i fer-se mes fotografies amb els jugadors

Aquesta activitat s’emmarca dins dels actes de celebració de la 20a temporada de l’Handbol a Sant Vicenç, en el marc de la qual també destaquem la celebració de la desena edició de les Jornades d’Handbol al Carrer: dissabte passat va tenir lloc una sessió per a alumnes de 4t a 6è de primària, i el proper dissabte, 26 de maig, tindrà lloc altre per a alumnes de 1r a 3r de primària.