Jugadores cadets i infantils de l'Handbol Sant Vicenç copen les convocatòries de les Seleccions Catalanes

Actualizat: Dm, 01/10/2013 - 6:02pm

Gran nivell del handbol femení a Sant Vicenç dels Horts, fruit de la gran tasca que des de fa més de 20 anys ve desenvolupant el club Handbol Sant Vicenç, com ho demostra que la Federació Catalana d’Handbol ha convocat dotze jugadores de les categories cadet i infantil del club vicentí. Es tracta d’una primera sessió d'ambdues seleccions femenines, per configurar el grup de 14 jugadores que participaran al campionat d'Espanya de Seleccions Territorials, que se celebrarà la primera setmana de gener a Astúries, i sens dubte és una molt bona noticia pel club i jugadores vicentines. 

Les seleccionades participaran a l'activitat que tindrà lloc aquest diumenge al Parc Esportiu Guiera de Cerdanyola del Vallès, seu de la Federació Catalana d'Handbol. Segons comunica el club Handbol Sant Vicenç, El cos tècnic de la selecció cadet femenina, format per Xavi Vilella, Pol Ibañez i Raquel Vazquez, comptarà amb Irene Zaragoza, Clàudia Corbera, Maria Estrada, Rocío Parra, Marta Jornet, Alba Almansa, Aida Fernandez i Ona Vegue. A la convocatòria de la selecció cadet també hi ha la vicentina Aina Fernandez qui milita a la Fundació Handbol Roquerol.

Per la seva banda el cos tècnic de la selecció infantil femenina, integrat per Maria Cadens, Àlex Expósito, i Lídia Grañana, ha convocat a Paula Venegas, Júlia Travesset, Laia Sagristà i Sara Moles.

Moltes felicitats a totes les jugadores, el club i, d’acord a la seva ja popular frase, molts gols amb la mà!