Una sortida de tres dies als Pirineus per tancar la temporada del Club Excursionista

Actualizat: Dv, 19/07/2013 - 5:05pm

Espectaculars fotos de diferents recorreguts realitzats en aquesta sortida de tres dies.

Un any més, com ja es tradició, el Club Excursionista Sant Vicenç va fer una sortida als Pirineus com a cloenda de temporada. Va ser una sortida de tres dies (12,13 i 14 de juliol), escollint en aquesta ocasió com a “quarter general” el poble de Linás de Broto. En total hi  vàrem ser  31 persones  a l’alberg "El último Bucardo", que es troba a les portes del Parador Nacional d'Ordesa, i es van fer quatre rutes (tres el dissabte i una el diumenge)

 

El dissabte un grup va fer la ruta Clavijas de Cotatuero i La faja de las flores, amb una duració de  9 h.

 La 2a i 3a ruta van sortir des del Parc Nacional Ordesa-Monte Perdido, però just al començament es van formar dos grups per arribar finalment al mateix lloc, Cúa de caval (impresionant salt d'aigua) sota el cim del Mont Perdut . 
El primer grup ho va fer per La senda de los cazadores i Faja de Pelay fent un recorregut de 7 h. 

El segon grupo ho va ver per dins de la Vall o Cercle  de Soaso amb visites a vàries cascadas d'aigua,  seguint cap a las Gradas de Soaso en un recorregut que va durar 6 h.  


El diumenge pel matí els excursionistes es varen desplaçar al poble de Broto per fer la Ferrata  de Sorrosal al costat de una gran cascada d'aigua  del mateix nom.

Cal destacar que en aquestes rutes s’hi troben quantitat de flors, la majoria desconegudes per la gent degut a l'alçada a que hi són (per sobre dels 2000 m.) i per descontat la flor "reina” de l'alta muntanya: la Edelweiss (flor de neu)