Cap de setmana de Firaestoc i Firatapes, amb bona previsió de temps

Actualizat: Dj, 03/04/2014 - 10:42am

El proper cap de setmana del 5 i 6 d’abril es celebrarà als carrers de la Vila Vella l’11 edició de la Firaestoc i la 9a de la Firatapes, amb –de moment- una bona previsió de temps, assolellat, que permetrà gaudir millor d’aquesta oportunitat per adquirir productes rebaixats, promocions i estocs dels comerços de Sant Vicenç i les millors tapes de bars i restaurants.

La Firatapes es celebra aquest any tant dissabte com diumenge, i a més dissabte serà fins a les 12 de la nit (començant a les 7 de la tarda); diumenge, la Firatapes serà d’11 del matí a 9 de la nit! La tradicional desfilada de moda serà també dissabte, a les 8.30 de la tarda a la plaça de la Vila. 

I diumenge hi haurà també la Firaestoc, de 10 del matí a 9 de la nit. Així mateix, hi haurà diferents activitats, com inflables pels menuts a la plaça Catalunya (d’11 a 2 i de 5 a 8),  una classe de Zumba a càrrec del Club Esportiu Carme Siñol ( a la 1 del migdia a la plaça de la Vila) o un concert de l’Escola de Música (a les 5 de la tarda a la plaça de la Vila).