Aquest cap de setmana, 3r CorreJocs al pavelló de Sant Josep

Actualizat: Dv, 27/06/2014 - 9:43am

El CorreJocs és un gran esdeveniment lúdic per a totes les famílies i per a experts en jocs de taula moderns que es realitza anualment a Sant Vicenç dels Horts i que, en la seva tercera edició, es celebra dissabte 28 i diumenge 29 de juny al Pavelló de Sant Josep, amb entrada gratuïta i lliure per a tothom. L'any passat van assistir-hi més de mil persones durant tot el cap de setmana.

L'esdeveniment es nodreix de diverses activitats relacionades amb el lleure, organitzades per associacions sense ànim de lucre i amb la col·laboració de comerços, empreses del sector i l'Ajuntament del municipi.

Més de 200 jocs de taula modern
L'acte central de l'esdeveniment, organitzat pel Club Amatent, són els jocs de taula moderns. Tothom ha jugat algun cop a jocs de taula, però la majoria de gent tan sols ha jugat als jocs de tota la vida. El Club Amatent posa a disposició de qualsevol durant l'esdeveniment la seva ludoteca formada per més de 200 jocs diferents, alhora que els seus membres i voluntaris també estaran disponibles per explicar-vos com es juga.

A més a més, els nois i noies Amatents preparen activitats paral·leles per complementar l'experiència dels visitants i fer-la encara més divertida: tallers, tornejos, sortejos de premis, softcombat, rol, àrea infantil i de creadors de jocs, gimcana, maquetes de tren, botigues, etc.

Més informació a www.correjocs.cat