El 2n CorreJocs del Club Amatent creix buscant ser una fira lúdica de referència a tot Catalunya

Actualizat: Dc, 25/09/2013 - 11:14am

Es celebra els dies 28 i 29 de setembre a la Pista Poliesportiva del carrer Sant Miquel.

El Club Amatent de Sant Vicenç dels Horts fa la seva jugada amb un 2n CorreJocs, que es celebra els dies 28 i 29 de setembre a la Pista Poliesportiva del carrer Sant Miquel, que segons avancen “enguany creixerà fins a grans proporcions”. L’objectiu del club es convertir aquest esdeveniment en “una fira lúdica de referència a Catalunya” 

Al 2n CorreJocs hi haurà dos dies ininterromputs de jocs de taula (amb una gran ludoteca al servei dels visitants), activitats infantils per als més petits, servei de barra, jocs gegants, espai i tallers de softcombat, diorames i tallers de playmobils, campionats de jocs de taula, un campionat de Magic, taules de ping-pong, una gimcana lúdico-esportiva, un taller i partides de jocs de rol, una representació participativa de teatre/rol en viu, un espai reservat als creadors, dissenyadors i il·lustradors de jocs, molts regals per sortejar, etc, etc.

Així doncs, diu el Club Amatent “us convidem a participar i a passar-ho bé amb nosaltres. Esperem us agradi la proposta, ens veiem al 2n CorreJocs! "COMENÇA LA PARTIDA!"

Més informació:
http://www.correjocs.cat/ubicacio.php
https://www.facebook.com/CorreJocs
http://amatent.blogspot.com