Els Carallots aconsegueixen el seu primer castell de set el dia que celebren el seu aniversari

Actualizat: Dm, 27/05/2014 - 7:00pm

La Colla Castellera de Sant Vicenç dels Horts, els Carallots, van celebrar el passat diumenge 25 de maig el seu primer aniversari “per tot lo alt”, aconseguint aixecar el primer seu primer castell de 7 (un quatre de set), després que en tant només un any a plaça ja haguessin aconseguit tota la gamma de castells de sis.

Diumenge, a la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, davant dels seus, els castellers vicentins van fer millora actuació de la seva història descarregant el quatre de set i un dos de sis, el quart de la colla, i completant el tres de sis amb agulla després d’un intent desmuntat. A la ronda de pilars van estrenar el vano de cinc. Al seu aniversari, els Carallots van estar acompanyats –a més de per multitud de vicentins i vicentines- pels Castellers de Badalona i els Castellers de les Roquetes.

Quan començava la diada, els Carallots escrivien al seu Facebook: “Estem nerviosos? Evidentment que ho estem. Tenim un nou objectiu, el salt als castells de 7. No és fàcil. Però es que veig a tanta gent convençuda, que és impossible no fer-lo. I com sempre dic... t'ho has de creure. Ànims colla que avui hem de fer història, per molts anys!” I a ben segur que ho van aconseguir.