La Coral Jove de El Centre celebra el seu 20 aniversari amb 5 concerts de 20 cançons de 20 musicals

Actualizat: Dll, 10/02/2014 - 7:17pm

La Coral Jove de El Centre compleix 20 anys i per celebrar-ho inicia el dissabte dia 15 una sèrie de cinc concerts en els que interpreten 20 cançons de 20 musicals diferents. Les representacions seran a El Centre (c. Torres i Bages, 1 de Sant Vicenç dels Horts) en els següents dies i hores:

  • Dissabte 15 de febrer a les 22 hores
  • Diumenge 16 de febrer a les 19 hores
  • Divendres 21 de febrer a les 22 hores
  • Dissabte 22 de febrer a les 22 hores
  • Diumenge 23 de febrer a les 19 hores

El director de la coral, Joan Vinyes, presenta aquests concerts amb les següents paraules:

"La Coral Jove ja té vint anys! En aquest temps han passat moltes coses. Hem après cançons de totes les formes i colors, hem tingut l’oportunitat de fer amistats, ens hem divertit d’allò̀ més i hem treballat de valent. Però si alguna cosa defineix la personalitat de la Coral Jove són les ganes de fer coses noves, d’aportar alguna cosa d’espectacle als nostres concerts, sempre dins de les nostres possibilitats i en un ambient alegre i distès.

És per això̀ que, pensant en com podríem celebrar musicalment aquest gran esdeveniment, ens hem volgut divertir cantant el tipus de cançons que més ens agraden: els musicals. Vint cançons de vint musicals diferents, algunes força conegudes, d’altres que potser us sorprendran, però que esperem us agradin per gaudir amb nosaltres d’aquest vintè aniversari. Moltes gràcies per acompanyar-nos i feliç̧ aniversari, Coral Jove!”

Podeu veure vídeos i fotos de concerts de la Coral Jove al seu Facebook.