L'Ajuntament anuncia la contractació de 24 monitors per tallers d'estudi a les escoles

Actualizat: Dc, 18/12/2013 - 6:10pm

El 24 de desembre és la data límit per presentar els currículums.

L’Ajuntament de Sant Vicenç del Horts ha informat de la convocatòria de 24 places per realitzar tasques de monitor/a de tallers d’estudi assistit a les escoles del municipi. Les persones interessades i que compleixin els requisits, poden enviar el seu currículum a educ...@svh.cat , fins el 24 de desembre de 2013, indicant a l’assumpte "oferta de monitor/a de taller d’estudi assistit". Segons informen, les persones pre-seleccionades seran citades per fer una entrevista personal i el contracte tindrà una durada de cinc mesos, amb incorporació a la segona setmana del mes de gener de 2014.

Requisits
Per optar a aquestes places cal ser major d’edat, tenir estudis post obligatoris complerts o estar cursant estudis universitaris, tenir un nivell alt de castellà i català, estar a l’atur, ser demandant d’ocupació i estar inscrit a la borsa de treball (www.diba.cat/slo). A més, es valoraran altres requisits, com la formació en àmbits educatius i/o socials i l’experiència.

Aquest projecte està subvencionat al 80% per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Per més informació, podeu enviar un correu electrònic a ocup...@svh.cat