Preinscripció per Infantil, Primària i ESO fins al 30 de març

Actualizat: Dv, 23/03/2012 - 9:46am

Les sol·licituds es poden presentar a l’escola que s’hagi triat en primera opció, a l’Oficina Municipal d’Escolarització o bé als Serveis Territorials d’Ensenyament

També es poden presentar online al departament d'Enseyament: web

La preinscripció és fins al 30 de març, però si es fa via internet el termini s'acaba el 29

El 19 de març s’inicia el període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2012-2013, per a 2n cicle d’educació infantil, primària i ESO (de P3 fins a 4t d’ESO). Aquest curs  hi ha 327 nens i nenes de Sant Vicenç dels Horts que han de començar P3, 35 menys que el curs passat, això representa un grup menys de P3. Pel que fa a l’ESO la quantitat és pràcticament la mateixa  que el curs passat, 287 alumnes, que actualment estan fent 6è de primària.

Com a novetat aquest any hi haurà un període extraordinari de matrícula per als alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO i Batxillerat que hagin hagut de fer exàmens de recuperació al setembre. Aquests alumnes hauran de fer la confirmació de la plaça assignada durant el període ordinari de matrícula però no es podran matricular definitivament fins que no tinguin el resultat dels exàmens de recuperació.

Les sol·licituds de preinscripció per al curs 2012-2013 es poden presentar a l’escola que s’hagi triat en primera opció, a l’Oficina Municipal d’Escolarització o bé als Serveis Territorials d’Ensenyament. També hi ha la possibilitat de presentar-la  via web.

Es pot trobar tota la informació sobre el procés al web municipal, s’hi poden consultar també les àrees de proximitat dels diferents centres i quina és l’oferta educativa local. Des d’aquesta pàgina web es pot accedir a la del Departament d’Ensenyament a la qual hi ha tota la informació general i es pot descarregar l’imprès de sol·licitud de preinscripció.

L’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts està oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 14 h durant tot l’any; i els dilluns i els dimecres de 17:30 a 20h, de febrer a maig. En aquesta oficina es poden aclarir tot els dubtes relatius a aquests procés i presentar les sol·licituds de preinscripció.