Miquel Font (CiU): “Per un Govern fort i que a partir del proper dia 25 hi hagi un abans i un després”.

Actualizat: Dc, 21/11/2012 - 6:36pm

ESPECIAL FI DE CAMPANYA ELECCIONS 25N: les seccions locals dels partits a Sant Vicenç dels Horts presenten els seus arguments finals als vicentins i vicentines.

“Raons per votar el proper dia 25 a CiU:

Perquè volem que el proper Govern que surti a la Generalitat sigui MOLT FORT!

L’actual moment de crisi que estem passant ens cal superar-lo el més aviat possible, per això volem un govern que defugi de l’ enfrontament i la crispació amb diàleg, claredat, justícia i transparència.

Volem un Govern que afronti de cara totes les dificultats prenent decisions valentes i encaminades a superar la crisi. Volem un Govern que distribueixi la riquesa social amb justícia i claredat i al mateix temps que impulsi les  polítiques de creixement econòmic.

Volem un Govern que impulsi l’Estat Propi. Que a partir del proper dia 25 hi hagi un abans i un després. Un Govern que realitzi una consulta al poble de Catalunya perquè pugui decidir lliurement i democràticament el seu futur. Volem que Catalunya pugui tenir un estat propi en el marc d’Europa!.

Sant Vicenç és un dels pobles amb més atur i amb més necessitats socials. Si aconseguim un Govern fort, amb capacitat i voluntat, primer gestionant els recursos actuals i desprès recursos addicionals amb l’Estat propi, es podrà crear treball i riquesa.

El Govern que ha de sortir de les eleccions properes ha de millorar les polítiques de salut, d’educació i socials.

Convergència i Unió és el partit que pot aconseguir tot això; però cal que tingui un GOVERN FORT! I ho aconseguirem amb persones negociadores, ben preparades i amb voluntat ferma de tirar endavant tots els reptes econòmics i socials!”