Teresa Comino (PSC): “Justicia social, lluita contra la crisi econòmica i federalisme”

Actualizat: Dc, 21/11/2012 - 7:39pm

ESPECIAL FI DE CAMPANYA ELECCIONS 25N: les seccions locals dels partits a Sant Vicenç dels Horts presenten els seus arguments finals als vicentins i vicentines.

“Les nostres dues prioritats davant les eleccions del 25 de novembre són: per una banda, la justícia social i la lluita contra la crisi econòmica. No és just que aquesta crisi l’estiguin pagant les classes mitges i treballadores. Ha de pagar més qui més té. Per altra banda, federalisme: no volem ni el centralisme del PP ni l’independentisme que proposen Artur Mas o Oriol Junqueras. Volem una reforma de la constitució per a que Espanya sigui un estat federal i per a que Catalunya tingui un finançament just.

En els últims dos anys a Sant Vicenç s’ha incrementat l’atur fins a tenir la taxa més elevada de la comarca (més de 3100 persones), s’han tancat les Urgències 24 hores,  tenim menys metges i menys mestres, s’ha reduït les aportacions de la Generalitat a les escoles bressol,  s’han incrementat les taxes pels estudiants, s’han disminuït els ajuts a les persones amb dependència...

I és per això que les nostres prioritats són: creixement econòmic, acabar amb l’atur, frenar el desmantellament dels serveis públics, garantir la protecció social i enfortir l’estat del benestar.

El vot socialista és el vot per l’alternativa sensata, pel pacte, pel diàleg, pel consens i per acabar amb les retallades socials”.