Desnonen un pis a Collbató i detenen els inquilins en trobar que hi cultivaven marihuana

Actualizat: Dc, 27/03/2013 - 11:00am

A Collbató, el passat 20 de març: la Policia Local va procedir al desnonament d’un pis, va escorcollar-ho i en trobar “una quantitat considerable de substàncies estupefaents” va cridar els Mossos d’Esquadra que van detenir els inquilins –que ja hi eren fora del habitatge- com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i a un d’ells també per tinença d’armes prohibides, segons un comunicat de la Policia de la Generalitat.

“La quantitat considerable de substàncies estupefaents” consisteix d’uns “200 textos amb marihuana” i 9 quilos de “substància preparada en dosis en bossetes de plàstic”; també hi havia una habitació preparada pel cultiu de marihuana. Les armes prohibides, que van trobar durant l’escorcoll, són “un esprai d’autodefensa no homologat i una defensa elèctrica”.

Els detinguts són dos homes, nebot i oncle, Francisco José M.R., de 50 anys, i Cristian M.G., de 24 anys,  tots dos de nacionalitat espanyola, i una dona, Sindy Estefany B.L., de 24 anys i nacionalitat veneçolana. Els dos homes detinguts, després de passar a disposició judicial, han quedat en llibertat amb l’obligació de presentar-se cada quinze dies al jutjat. Pel que fa a la dona, la Policia Nacional li ha obert un expedient d’expulsió de l’estat espanyol ja que es trobava al país en situació irregular, segons el comunicat.