A El Prat, Viladecans, Gavà, Sant Boi i Castelldefels, es podrà pagar la zona blava amb el mòbil i només pel temps consumit

Actualizat: Dm, 15/01/2013 - 11:16am

A la propera primavera és previst que qui aparqui a zona blava a El Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà, Sant Boi y Castelldefels pugui pagar fent servir el seu telèfon mòbil i per la quantia corresponent al temps d’aparcament transcorregut, segons informà La Vanguardia citant fonts del consorci de mobilitat Clúster 6M, impulsat pels esmentats ajuntaments i per Innobaix, i fruit d’un acord amb els desenvolupadors de l’aplicació iParquing, que és disponible per Android i per Iphone.

En total serien 2.500 places d’aparcament, que sumen tots els municipis, en les que es podria fer servir aquest sistema de pagament, que per primer cop a tota Espanya es va instal·lar a Badalona el passat mes de setembre. Amb aquesta aplicació no cal treure un tiquet en paper, tot el procés es fa des de l’aplicació del telèfon mòbil o tableta. Tanmateix, es diu que si no es disposa d’un sistema Android, iPhone o iPad també és pot comprar el servei fent servir un telèfon fixe o una pàgina web.