Gairebé una tona d’aliments recollits, 612€ i rècord Guinnes per equips de 24 hores corrent sobre cinta

Actualizat: Dv, 24/01/2014 - 6:27pm

Els tres atletes van aconseguir el seu repte, fer el rècord Guinnes d'equip masculí de 24 hores corrent sobre cinta, en fer 449,4 kilòmetres a la plaça de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts des de les 7 de la tarda del passat dissabte 18 de gener fins a les 7 de la tarda del diumenge, en el marc de la celebració de la 30a Mostra. A l’hora, aquest acte esportiu es convocava amb un component solidari, el de recaptar aliments pel Banc d’Aliments de la vila i es van arribar a recollir 961 kg de menjar i  611,80 euros en efectiu que serviran per comprar més aliments.

Els atletes, ultrafondistes d’elit són el vicentí Toni Vázquez i els seus companys de l’equip Ultrafondo Cantabria, el càntabre José Antonio Soto i el basc Xabier Salillas. Durant les 24 hores que van estar corrent sobre cinta no només van fer gala de la seva gran preparació esportiva sinó també d’un molt bon humor i simpatia, movent els braços a estones al ritme de la música i fins i tot animant ells també als vicentins que s’apropaven a animar-los. Tanmateix, a altres dues cintes de córrer situades als costats de les dels tres ultrafondistes es van anar rellevant esportistes del poble que també van voler participar a aquesta activitat esportiva-solidària i que entre tots van recórrer gairebé 280 km.

Tal i com comenta el lector Paris Canals al peu d'aquesta noticia, n'hi ha un rècord Guinnes d'equips mixte de 24 hores corrent sobre cinta, establert per membres de la Forest a Londres el 2012, en el que l'equip va estar format per homes i dones que per relleus van arribar a recórrer 437,7 km.

Concert solidari de Malavida amb Loves of Lesbian, Juan Valverde i Sota de Palos
Les campanyes de recollida de menjar pel banc d’aliments continuen: aquest divendres dia 24, el grup Malavida amb la col·laboració de Love of Lesbian, Juan Valverde i Sota de Palos seran en concert solidari pel Banc d’Aliments a la pista annexa del Poliesportiu Municipal Sant Josep. El concert serà a les 21.30 i el preu de l’entrada, que es podrà adquirir al mateix Poliesportiu, és de 5 euros.