Detingut un conductor en estat etílic per atropellar greument un ciclista a Sant Vicenç dels Horts

Actualizat: Dm, 24/02/2015 - 4:22pm

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir el passat dimecres 14 de gener a les 21:45 hores a la N-II, punt quilomètric 599'9 al terme municipal de Sant Vicenç dels Horts, un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la mateixa població, per un presumpte delicte de lesions per imprudència i conduir sota els efectes de l'alcohol, segons ha informat la Policia de la Generalitat que, a data de 19 de gener, afegeix que el ciclista atropellat continua ingressat a la UCI amb traumatisme craniencefàlic i diverses contusions més, però no perilla la seva vida.

La detenció es va produir arran de l'accident que es va produir en aquella via quan el vehicle del detingut va encalçar al ciclista. Quan els agents van arribar al lloc de l’accident van observar una bicicleta a sota la part davantera del turisme alhora que diverses persones assistien al ciclista atropellat, el qual sagnava abundantment pel cap.

El conductor del turisme va ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica i va donar positiu amb un resultat a la primera prova 0'95 mg/l i, a la segona prova 0'84 mg/l, quasi quatre vegades més de la taxa permesa que és 0'25 mg/l. A més, el conductor presentava una simptomatologia molt evident de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, motius pels quals se’l va detenir i posteriorment va passar a disposició judicial.