Nou curs de conducció de carretons de l’Ajuntament després de la falta de places pel primer organitzat

Actualizat: Dc, 06/11/2013 - 4:42pm

El 25 de novembre a les 8.30 h al Molí dels Frares s’obren les inscripcions per un nou curs de conducció de carretons per 12 persones que subvenciona l’Ajuntament. Les places s’adjudicaran per “rigorós ordre d’arribada al Molí dels Frares”, segons s’informa a la pàgina web de l’administració local. Aquest nou curs s’ha obert després de què, com vam informar, hi haguessin “cues des de les 5 de la matinada i més de 50 persones per apuntar-s’hi”, el passat dia 29 d’octubre, a un curs que ja s’ha realitzat i que també era limitat a 12 persones.

Requisits per inscriure’s en el nou curs són estar a l’atur, ser residents a Sant Vicenç dels Horts i lliurar el document DARDO expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en data no anterior al 15 de novembre. Les 12 persones que puguin inscriure’s a aquest nou curs, el realitzaran els dies 2, 3 i 4 de desembre a l’empresa Linde (Pallejà), lloc on també es va realitzar el primer curs igualment amb una durada de tres dies. Segons la informació de l’Ajuntament, el nou curs “busca cobrir l’alta demanda formativa que hi ha en aquest sector”.

Altres cursos
D’altra banda, segons informa el servei d’Emprendoria de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, encara hi ha places disponibles pels següents cursos de formació per emprenedors, empreses i comerços que es duran a terme al Molí dels Frares aquest novembre:

Com fer més rendible la meva empresa

Iniciació a l’Anglès de Negocis. Nivell II

Més informació sobre cursos de formació:
http://empresa.elbaixllobregat.cat/formacio

(Foto: Al passat curs de carretons | Font:ASVH)