Firaestoc, Firatapes, i més als carrers de Vila Vella

Actualizat: Dm, 27/03/2012 - 8:06pm

Més de 40 carpes oferiren rebaixes, promocions, els millors preus...

Tapes saboroses i originals al Firatapes.

Novetat: la desfilada de moda serà nocturna i amb un DJ en directe.

El proper diumenge, com ja és tradició en el primer diumenge d’abril, es celebrarà el Firaestoc, el Firatapes, i d’altres activitats que acompanyen a aquests esdeveniments, que en aquesta edició són: activitats infantils, dinamització i espectacles –amb procycling-, ball, desfilada de moda i sorteig de cloenda. Com és habitual, serà al centre del poble, als carrers de la Vila Vella.

Al Firaestoc, en la seva 7a edició, hi haurà més de 40 carpes, ubicades al c. Josep Duran i c. Nou, on una nodrida representació de comerços i serveis locals oferiran rebaixes, promocions, tot als millors preus amb motiu del Firaestoc. Per la seva banda, al Firatapes, hi haurà una bona representació de restaurants de Sant Vicenç que prometen proposar una selecció original de saboroses tapes. El Firaestoc estarà obert de 10 a 20 h i el Firatapes de 10 a 22 h.

Una novetat d’aquest any és que, per primer cop, la desfilada de moda serà nocturna: començarà a les 20 h a la plaça de la Vila i comptarà amb l’animació d’ un DJ en directe.

D’altra banda, les activitats infantils seran a la plaça de Catalunya, on hi haurà inflables d’11 a 14 i de 17 a 20 h, així com un seguit d’animacions infantils durant tot el dia. A la plaça de la vila, a les 17:30 h hi haurà dinamització i espectacles, amb una exhibició de procycling per part del Club Esportiu Carme Siñol, que a les 19:40 h al mateix lloc també farà una exhibició de ball.

I com a cloenda, un sorteig: a les 21:15 a la plaça de la Vila.

Horari complert

  • Firaestoc, de 10 a 20 h, als carrers de Vila Vella
  • Firatapes, de 12 a 22 h, als carrers de Vila Vella
  • Activitats infantils a la plaça de Catalunya (inflables d’11 a 14 i de 17 a 20 h; animacions infantils durant tot el dia)
  • Dinamització i espectacles, a la passarel·la de la casa de la Vila (procycling del Club Esportiu Carme Siñol), a les 17.30 h
  • Ball a càrrec de CS Dance del Club Esportiu Carme Siñol a les 19.40 h, a la passarel·la de la casa de la vila
  • Desfilada de moda, a les 20 h, a la passarel·la de la casa de la vila
  • Sorteig de cloenda, a les 21.15 h, a la passarel·la de la casa de la vila