Setmana de mobilitzacions a Sant Vicenç dels Horts

Actualizat: Dc, 17/04/2013 - 4:07pm

Avui, a les 19 h, manifestació des de la plaça de la Vila fins a les casernes de la Guàrdia Civil.

Dijous, a les 18 h, concentració davant de l’Ajuntament abans que comenci el ple.

Dissabte a la nit, concert solidari al poliesportiu vell “Per un habitatge digne i contra els desnonaments”

Dilluns, a les 12 h, manifestació des de la plaça de la Vila fins a Tallers Graells en recolzament dels treballadors acomiadats.

Les mobilitzacions socials continuen a Sant Vicenç dels Horts. Amb el lema “Prou famílies al carrer” n’hi ha 2 manifestacions i un concert solidari. Avui, dimecres 17 d’abril, hi ha convocada una manifestació per un habitatge digne: surt de la Rambla de Can Ros a les 19 h i arribarà fins a les casernes de la Guàrdia Civil, en reclamació de que s’aturin els desnonaments, i que s’habilitin  pisos de lloguers socials.

Aquestes demandes es tornaran a fer dijous 18 d’abril, cap a les 18 h –abans de que comenci el ple municipal- en una concentració davant de l’Ajuntament. I dissabte a la nit hi ha un concert solidari al poliesportiu vell amb el lema “Per un habitatge digne i contra els desnonaments”. Són més manifestacions part de les campanyes de mobilitzacions que ja s’estan realitzant (veure notícia relacionada) impolsadas per la Plataforma Social de Sant Vicenç dels Horts.

Recolzament als treballadors de Graells
D’altra banda, dilluns dia 22 a les 12 h hi ha convocada una manifestació en suport dels treballadors de Tallers Graells, que es troben en una precària situació després de quedar-se sense treball però no haver rebut els documents d’acomiadament (veure notícia relacionada). Aquesta manifestació sortirà de la plaça de la Vila i arribarà fins a la seu de Tallers Graells, al polígon Les Fallulles.