La Funfarra, mestissatge de ritmes i sons

Actualizat: Dv, 01/06/2012 - 9:42pm

La Funfarra és un jove grup musical format principalment per joves de Sant Vicenç dels Horts, que inclou en el seu repertori cançons amb sonoritats molt diferents degut a la facilitat en que canvien d'instruments de corda els guitarristes i a certs instruments percussions d’origen folklòric flamenc, marroquí i cubà. També pots escoltar guitarres espanyoles i elèctriques, ukeleles, tres cubà recitant ritmes moguts que inciten al ball i la diversió i melòdies agradables fàcils de recordar harmonitzades a dos i tres veus. Tot un luxe musical per ballar, escoltar i gaudir.

La jove banda, que en el seu debut en públic es va proclamar guanyadora de la 6ª edició d’Emmaqueta’t, el concurs de maquetes que es celebra a la vila coincidint amb la Festa Major d’hivern, està composta pels vicentins Gregorio Comino, veu principal i guitarres diverses, Carles Carpio, veus i guitarres diverses, Teresa Carús, veus i percussions, Azzdine Bargach, veus i percussions, pel santboià Xavi Guinart, baixista i el noi d'Argentona: Ruben Carmona, baterista.

El seu repertori inclou cançons amb sons i ritmes diversos d'arreu del planeta com La Vacuna, una cançó d'estil country lleuger, La Guasa, rumba catalana molt fresca o  El Maton, mestissatge de compassos binaris i ternaris.

Grup compromès amb les reivindicacions socials, un dels seus darrers temes és No a les retallades, una crítica a les actuacions governamentals de retallada dels drets socials que s’estan patint.

La Funfarra
thefunfarra@gmail.com
http://www.myspace.com/thefunfarra/music
http://www.facebook.com/pages/La-Fun-Farra
http://www.facebook.com/lafunfarra