Love of Lesbian

Actualizat: Dj, 03/01/2013 - 1:15pm

Al maig del 2012, Love of Lesbian van obtenir el Disc d’Or pel seu treball 1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna), és a dir, més de 20.000 còpies venudes del que va ser el seu sisè àlbum, una fita que confirma el gran reconeixement del públic al grup de Sant Vicenç dels Horts, que també al 2012 va presentar un nou disc: La noche eterna. Los días no vividos,  un treball que ha donat títol a la pel·lícula estrenada el 21 de desembre Los días no vividos en la que la cançó de LOL és la principal de la banda sonora.

Amb Santi Balmes (veu, guitarra i teclats), Jordi Roig (guitarra i teclats), Joan Ramon Planell (baix i sintetitzador) i Oriol Bonet (bateria i programació), LOL va començar a tocar al 1988 i posteriorment es va incorporar Julián Saldarriaga (guitarra i veu). Els primers passos per la popularitat i el reconeixement a la seva música es van donar en guanyar un concurs de maquetes de la revista Ruta 66 i quan The Cure els va escollir com a teloners de la seva gira Thecureniana.

Ja amb una llarga trajectòria, amb reconeixement nacional e internacional, Love of Lesbian es troben en un gran moment de forma amb el seu Disc d’Or i amb més de 165.000 fans a les xarxes socials.