Com es decideix la ubicació de bancs públics? És segons la conveniència per seure o per a que no aparquin els cotxes, com diu el Regidor d'urbanisme?

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dc, 16/10/2013 - 8:54pm

Autor: 
Jordi

Benvinguts siguin els bancs al carrer per poder seure, descansar, reflexionar... sobre tot si són a un bon lloc com aquests que han posat a la plaça de l’Ateneu. Però allò que m’estranya és que el regidor d’Urbanisme digui al seu Facebook que han estat posats “x evitar que no hi aparquin cotxes”!!!

Insisteixo, em semblen uns banc molt ben ubicats però m’agradaria estar segur de quin és el criteri d’ubicació ja que si es tracta d’evitar que aparquin els cotxes, i si això és del que fan cas els nostres polítics en aquest àmbit, pot ser que tractem de promoure una sèrie d’aparcaments en d’altres indrets on uns banc públics farien un molt bon servei però on no contemplin de posar-los perquè no aparquin cotxes.