La font de Sant Josep que continua rajant al marge del polígon

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dj, 21/11/2013 - 1:02pm

Autor: 
Manel

Penso que s'anomena font de Sant Josep, però no estic segur. Darrera de una de les últimes naus del polígon del Moli dels Frares encara queden les restes de la natura que havia estat abans a tot l’espai que ara ocupa el polígon i que molts vicentins recordaran. Allà encara hi ha una petita font que raja de la paret de la muntanya (diria que es la part mes baixa del Puigvicenç) com sempre ho ha fet (excepte en les èpoques de més sequera).

Abans, al davant de la font hi havia una extensa plana on molta gent anava a passar el dia amb els infants; als 70 i 80 hi havia també qui, malauradament, hi havia qui anava a canviar l'oli el cotxe o llençar deixalles. Ara hi ha un polígon que tots coneixem i que dubto que sigui de l'interès del molts vicentins.

Però la font continua sent molt apreciada per molts veïns del barri de sant Josep que s’apropen diàriament a omplir les seves ampolles per fer-ne ús domèstic. De vegades fins i tot es produeixen cues.