Els vicentins Marcial Ovide i Noelia Rastrero, podi al Campionat de Catalunya Qubica-AMF de Bowling celebrat a Sant Vicenç dels Horts

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dm, 19/11/2013 - 5:15pm

El 6è Campionat de Catalunya Qubica-AMF de Bowling s'ha celebrat al Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, que com ja vam explicar és Nou lloc preferit pels campionats de bitlles federats de Catalunya, amb una gran actuació dels jugadors vicentins Marcial Ovide i Noelia Rastrero que van ocupar el segon lloc al podi en les seves categories masculina i femenina. Ambdós són destacats i coneguts jugadors amb una exitosa trajectòria: entre molts d’altres títols,  Marcial Ovide es va proclamar l’any passat millor jugador de Catalunya mentre que Noelia Rastrero va ser la guanyadora de la edició 2012 del Campionat Qubica-AMF, que també es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts.

En aquesta 6a edició d’aquest campionat, hi van participar 33 jugadors: el guanyador a la categoria masculina va ser Artur Colomer i a la categoria femenina Cristina Sanz.

Foto: Noelia Rastrero i Marcial Ovide