Medalla d’or al Sant Vicenç dels Horts – Atlètic Vicentí pel seu centenari

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dj, 24/01/2013 - 12:05pm

El club va ser fundat per Joan Juncadella el 29 de desembre de 1912, el mateix dia que el primer "carrilet" va passar per Sant Vicenç dels Horts. 

El club esportiu Sant Vicenç dels Horts – Atlètic Vicentí ha rebut la medalla d’or de l’Ajuntament en honor als seus cent anys d’història, un centenari que oficialment va complir el dia 29 de desembre de 2012. El club es va formar al 1912, el mateix dia que el “carrilet” va passar per primer cop per Sant Vicenç dels Horts, quan Joan Juncadella amb un grup de joves es van ajuntar als terrenys de Can Comamala per formar un equip de futbol  la vila. Avui, el club compta amb 7 equips. 

Durant l’any 2012, el Sant Vicenç dels Horts – Atlètic Vicentí va realitzar múltiples actes de commemoració del seu centenari, com  una exposició de fotografies de tots els temps, una marató de ràdio a l’emissora municipal o la jornada festiva que es va organitzar el 8 d’abril, als camps de futbol municipals de La Guàrdia i la Barruana, amb espectacles, concerts, participació d’entitats i un partit de futbol entre els equips veterans vicentins i els veterans del RCD Espanyol.