Marta Martínez continua triomfant en la seva primera temporada en competició en BTT aleví

Actualizat: Dll, 16/09/2013 - 9:46am

La jove Marta Martínez, del club penya ciclista Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts, continua destacant i fent podis en les competicions de BTT. Ahir a l’Open Infantil BTT Centelles, Marta Martínez ha ocupat la segona plaça en la seva categoria, aleví femení. A falta de celebrar-se dues proves més, el proper dissabte a Molins de Rei i el dia 29 a Barcelona, Marta Martínez és entre els primers llocs de la classificació general ja que aquesta temporada ha anat aconseguint els següents resultats en les diferents competicions en que ha participat: 

  • Mini cop de pedal d’Avià: 1a classificada.
  • kids de Torrelles: 1a classificada.
  • Kids Cup Taradell: 3a classificada.
  • open BTT Llinars: 3a classificada.
  • open BTT Pallejà: 2a classificada.
  • open BTT Sant Joan Despi: 1a classificada.
  • open BTT Blautel: 3a classificada.
  • open BTT Centelles: 2a classificada.

Arnau Martínez, 6è a Centelles
Al mateix campionat de Centelles, l’Arnau Martínez, germà bessó de la Marta, ha ocupat el 6è lloc en la categoria aleví masculí, mentre que una altra competidora alevina habitual de la penya Bons Amics, Marina Pastor, avui no ha pogut estar present.

La cursa celebrada ahir a Centelles ha estat força accidentada, ja que han arribat a haver fins a cinc caigudes de participants, cosa no habitual en aquestes competicions de BTT. Sembla que el recorregut triat era massa complicat en alguns trams i de fet s’ha decidit modificar-lo per la competició d’infantils en veure els problemes que estaven tenint els alevins. La mateixa cursa d’alevins s’ha donat per finalitzada quan faltava una volta degut a la caiguda d’un participant que ha precisat l’entrada d’una ambulància per atendre’l, tot i que sortosament no ha patit greus danys.

Sortides familiars els caps de setmana
D'altre banda, la secció de BTT de la penya ciclista Bons Amics organitza sortides familiars els caps de setmana que no hi ha competició i convida a tots els aficionats que hi vulguin participar. Les sortides solen ser des de la rotonda de l'entrada del poble a Can Ros. Per més informació d'aquestes sortides es pot consultar la seva pàgina de Facebook: Cimbike Sant Vicenç dels Horts