14 muntanyencs del CESV, al cim del Talló

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 12/11/2012 - 8:01pm

Propera sortida, el diumenge 18 a la ferrada Baumes Corcades

El dissabte 10 de novembre van ser 14 els muntanyencs del Club Excursionista Sant Vicenç els que hi van pujar al cim del Talló, de 1.276m, un pic que pertany a la vall de Bac, un pas natural que comunica la Garrotxa amb les altes valls del Ter. Els excursionistes vicentins van emprar 5 hores en pujar i baixar el cim, en un dia calorós, amb sortida i tornada a Oix. 

La vall de Bac mostra el paisatge comú de l’Alta Garrotxa: l’alzinar muntanyenc, la roureda de roure martinenc, la fageda, la pineda de pi roig i els prats humits de muntanya. Aquesta és una de les 35 sortides que el CESV ha preparat per aquesta temporada (més informació).

Propera sortida
El diumenge dia 18 de novembre la sortida prevista és a una via ferrada a Centelles: ferrada Baumes Corcades. Hi és obligatori portar casc, arnés I dissipador.