Ferrada de les Dames, per millorar tècnica cara enfrontar-se a ferrades de més nivell

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 15/07/2013 - 9:40pm

Els interessats en el món de les ferrades i el camins equipats poden contactar amb el Club Excursionista Sant Vicenç (vocal Kike).

Dos socis del Club Excursionista Sant Vicenç, Alejandro i Kike, juntament amb un del Club Excursionista Badalona, Toni, van fer el passat 23 de març la ferrada de les Dames, una de les més freqüentades a Montserrat. Segons ens comenten, “tot i no ser una ferrada d'iniciació pot considerar-se com una bona proposta per gent ja iniciada en el mon de les ferrades, però que vol fer un pas més en quant a la tècnica i dificultat abans de ficar-se en ferrades de nivell més alt”.

Aquest és el resum de la seva sortida:

  • Ferrada de les Dames
  • Dificultat: 3+ (màxim actual a Catalunya 5+).
  • Duració: És una ferrada ràpida de fer, hem sortit de Sant Vicenç a 2/4 de 8 del matí i a 2/4 de 12 ja tornàvem a estar a casa. En el cas d'un grup més nombrós el temps s'incrementarà notablement.
  • Recomanacions: És recomanable portar un cordino de 30 metres, especialment si en el grup hi ha gent que s'inicia en aquesta activitat. 

Us hi apunteu per formació i properes sortides?
Aquelles persones interessades en aquest món poden contactar amb el Club Excursionista Sant Vicenç (vocal Kike), doncs molt probablement la propera temporada es programi tot un seguit de sortides i formació relacionat amb el món de les ferrades i el camins equipats.

Club Excursionista Sant Vicenç
Telèfon: 689 781 491 (de 10 a 22h)

Email: cesv.muntanya@gmail.com