Un mes de maig ple de sortides del Club Excursionista Sant Vicenç

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 15/07/2013 - 7:55pm

  • Dia 4 (dissabte) KAIAC AL CONGOST DE MONTREBEI Preu : 40 €uros Inclou: kaiac 1 o 2 places , armilla, pal i pot estanc (un per kaiac) i també el desplaçament (caldrà ajustar el preu). També kaiac de 3 (dos adults i un nen)
  • Dia 12 (diumenge) SANT MARTÍ XIC Es tracta d’una excursió de senderisme per camins, pistes i corriols amb diversitat de paissatges i vegetació. (Sortida apte per a tot-hom)
  • Dia 25 (dissabte) PENYES ALTES DEL MOIXERÓ Tot i la considerable alçada i els rigors que imposen el Cadí i el Moixeró, al llarg de la història s’han trobat passos amables per creuar aquestes serres. El coll de Jou n’ha estat un dels més importants i dels més transitats. Aquesta excursió ens permet ascendir a les Penyes Altes de Moixeró passant per aquí camí i tornar per la Canal de la Serp tot travessant una de les fagedes més imponents del Berguedà.
  • Dies 31 de maig i 1 de juny PIC COMAPEDROSA 2.939 m. Ascensió al cim més alt del Principat d’Andorra, des de les pistes d’esquí d’Arinsal. Dificultat moderada-mitja degut al fort desnivell. Ens aproparem a Andorra la tarda abans (divendres)per començar d’hora i descansats. Dormirem en càmping. 

LES INSCRIPCIONS JA ESTAN OBERTES AL CLUB

Club Excursionista Sant Vicenç
Rafael de Casanova 45 , 1er
Horari : Dimarts i dijous de 20 a 21 hores
Telèfon: 689.78.14.91 (de 19 a 22 h.)