Duríssima pujada al Pic de l’Àliga en una sortida del Club Excursionista Sant Vicenç

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 15/07/2013 - 9:42pm

Els membres del Club Excursionista Sant Vicenç que van viure aquesta aventura són: Josep Badosa, Jose A. Calero, Toni Alà, Josep Mª Ferres i Enric Casas.

Cinc excursionistes del Club Excursionista Sant Vicenç, als que es van afegir dos excursionistes de Mollet i altres dos de Barcelona, van poder coronar el passat 9 de febrer el Pic de l’Àliga (2.422 m) amb raquetes de neu, en una duríssima pujada en la que es van enfrontar a temperatures de 11 graus sota cero i a ràfegues de vent d’entre 60 i 80 quilòmetres per hora.

La pujada a aquest cim, que es troba a la vall de Núria, va durar 4 hores de gran esforç per part dels esportistes, que prèviament havien sortir des de Caralps amb el tren cremallera fins a l’estació d’esquí de Núria, on no funcionava res degut al temporal, i des d’on van iniciar el seu atac al cim. Els membres del Club Excursionista Sant Vicenç que van viure aquesta aventura són: Josep Badosa, Jose A. Calero, Toni Alà, Josep Mª Ferres i Enric Casas.