Francesc Pérez Casas guanya a Alcarràs dedicant la victòria al seu avi patern, a qui va perdre uns dies abans

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 15/07/2013 - 9:39pm

El jove pilot vicentí de motociclisme Francesc Pérez Casas ha guanyat amb autoritat la primera cursa del Campionat Mediterrani de velocitat en la categoria PreGp 125 cc, que es va disputar el passat diumenge 31 de març al circuit d’Alcarràs. Francesc, anímicament afectat per la pèrdua del seu avi patern uns dies abans, va acudir a aquest campionat amb la intenció de “dedicar el seu esforç al seu iaio, independentment de la classificació”, i finalment li va poder dedicar una victòria i un missatge: “això va per tu, iaio, que t’estimo molt i sempre hi seràs al meu costat”.

Als entrenaments qualificatius, Francesc va ser segon després de que el primer se li enganxés a roda i el superés. Ja a la cursa, Francesc va ser primer en la primera màniga amb gran autoritat, traient més de 9 segons al segon classificat. A la segona màniga va actuar amb serenitat i control i veient que un pilot italià li disputava el primer lloc –que s’anaven alternant- a la darrera volta va decidir mantenir-se en segona posició i evitar riscos, conscient de que en el còmput general quedaria en primer lloc del podi.

Un gran resultat per a en Francesc, que torna a demostrar la seva perícia com a pilot de motociclisme, superant de nou a pilots d’equips amb pressupostos molt més elevats que els hi permeten tenir millors motos i preparació. Entre altres destacades actuacions del jove vicentí, es troba la seva victòria l’any passat al circuit de Montmeló (Veure notícia)