Sis jugadores cadets i dos infantils del Handbol Sant Vicenç a la selecció catalana

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 16/12/2013 - 9:50am

Les jugadores del Handbol Sant Vicenç continuen copant la Selecció catalana: Ona Vegue, Laia Casauba, Maria Estrada, Alba Almansa, Rocio Parra i Clàudia Corbera formaran part de de la Selecció catalana que participarà als campionats d’Espanya que es celebren del 2 al 7 de gener a Astúries i també ho faran Sara Moles i Júlia Travesset, aquestes a la Selecció catalana infantil.

Totes elles participaran prèviament a les activitats de la Selecció Catalana el dia 22 de desembre a Cerdanyola del Vallés. La Selecció cadet femenina, sota les ordres de Xavi Vilella, Pol Ibañez i Raquel Vazquez ,iniciaran el Campionat d’Espanya al grup A enfrontant-se al País Basc, València, Navarra. Per la seva banda, la Selecció Infantil Femenina jugarà la primera fase de la competició a la Copa d'Espanya enquadrades al grup D, davant les seleccions de Melilla i Extremadura.