Sortida del CESV a la Serra del Milany: 22 de novembre

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dm, 18/11/2014 - 11:38am

El proper 22 de novembre el Club Excursionista Sant Vicenç organitza una sortida a la Serra del Milany, en un itinerari que transcorre per l’extrem nord de la comarca d’Osona, just al límit amb el Ripollès, i ressegueix la carena d’aquesta serra que al Castell de Milany assoleix un dels punts culminants de la comarca (1.526 m). Durant bona part de l’itinerari es pot gaudir d’incomparables vistes del Cabrerès, el Ripollès i els Pirineus. Les inscripcions són obertes fins el dia 20.

El CESV ens explica que que l’itinerari transcorre sempre per damunt dels 1.200 m, diferents varietats de fagedes dominen el paisatge, tot i que la fageda amb boix és la més extensa. El mantell boscós només es veu interromput per prats i antics terrenys agrícoles convertits en pastures, ja que l’activitat ramadera encara és força present en aquesta serra.

22.NOVEMBRE.2014: SORTIDA A LA SERRA DE MILANY
HORA DE SORTIDA : 06:00 h. (Plaça de la vila) 

  • INFORMACIÓ  626.91.77.64 (Enric)
  • INSCRIPCIONS  FINS EL DIA 20, AL 689.78.14.91 (Josep)

SERRA DE MILANY
Entre el Ripollès i la Garrotxa
Durada : 7 h.  - 17  Km.
Sortida de Vallfogona , Coll de Canes , Pla de Falgars , Collada de Fra Antón , Santa Magdalena de Cambrils , Creu de l'Espiral , Castell de Milany , Vallfogona

CAL PORTAR : ESMORZAR i BEGUDA + ROBA DEL TEMPS

  • DINAR A VALLFOGONA DEL RIPOLLÈS
  • PREU APROXIMAT 13/15 €