El Bitxo

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 18/02/2013 - 1:32pm

El Bitxo · Sant Vicenç dels Horts
  • Escola de Teatre: no importa l'edat ni el nivell, sinó passar-ho bé

L’escola de teatre El Bitxo, al carrer de Barcelona, 40, de Sant Vicenç dels Horts, ofereix estudis i coneixements artístics per a tothom qui vulgui experimentar la màgia d’aquest art. No importa l’edat ni el nivell, el principal és passar-ho bé.

Dansa teatre
Sessions dedicades a l’exploració de la creativitat de cada un a partir de recursos per a la improvisació en el moviment individual i en relació amb els altres a partir de dinàmiques, exercicis i jocs en què es treballa el contacte,  la improvisació, la veu,  el moviment,  la dansa lliure, l’expressió corporal i la dramatització.

Teatre
Activitat en què s’allibera el cos per treballar els cinc sentits amb tota harmonia i també la coordinació i l’equilibri corporal i emocional a partir d’improvisacions  individuals i en grup. S’hi potencia la creació, la confiança i l’observació. 

English theatre
Curs d’expressió en llengua anglesa en què s’utilitzen totes les eines que  proporciona el teatre. Està adreçat a qui vulgui perdre la vergonya a parlar en un altre idioma i adquirir confiança a l’hora d’expressar-se.

Treball de recerca
Activitat orientada a donar les eines adequades per millorar la presentació oral del treball de recerca o de qualsevol altra exposició oral en un acte públic, les quals s’adquireixen amb la pràctica d’exercicis de dramatúrgia i direcció,

Entrenament actoral
L’objectiu d’aquest curs és proporcionar a l'alumne els coneixements teòrics i tècnics necessaris perquè pugui esdevenir un especialista en el camp de l'art dramàtic com a actor de teatre, cinema o televisió. 

Ioga
Disciplina que té com a objectiu aconseguir el domini del cos i l’esperit per poder, així,  potenciar el benestar de la persona amb la millora de la seva salut i el seu equilibri emocional i intern a través de pràctiques físiques, mentals i espirituals. 

Bollywood
Durant el curs s’aprendran diferents coreografies a l’estil més pur de Bollywood combinant moviments de les danses folklòriques de l’Índia amb passos d’altres estils de ball occidentals.

Web: 
El Bitxo · Escola de Teatre
93 656 2557
Carrer de Barcelona, 40
08620 Sant Vicenç dels Horts
Espanya