PSC Sant Vicenç dels Horts

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dv, 29/11/2013 - 6:55pm

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) és una organització democràtica d’homes i dones que comparteixen els valors de la llibertat, la igualtat, la justícia social, la sostenibilitat, la solidaritat, l’internacionalisme i la pau, així com els objectius de la defensa de l’estat del benestar i la protecció del medi ambient.

Des del mes de gener de 2012, Teresa Comino és la Primera Secretària del PSC de Sant Vicenç dels Horts. Ella lidera una Comissió Executiva formada per dones i homes totalment compromesos amb el municipi.
Les persones que formem el PSC estem compromesos amb el progrés del nostre país. Som hereus dels valors de la Revolució Francesa, de les aspiracions del moviment obrer i dels diferents corrents del pensament socialista, alhora que respectem la llibertat d’idees i d’expressió de tots i cadascun dels nostres membres.
Estem compromesos, amb un Sant Vicenç dels Horts més just i una Catalunya més lliure en el marc d’una Espanya i una Europa plurals i federals capaç de fer realitat un món millor.

Els socialistes pensem que una bona política ha de proporcionar una lògica explicativa a allò que es fa, ha d'assenyalar un objectiu a assolir, i dibuixar un camí de reformes per aconseguir-lo. Ha d'estar guiada, per tant, per uns valors que donen sentit a l'acció de la mateixa, configurant un relat sense el qual, no hi ha política més enllà de les polítiques.

Aquests són els valors que guien el nostre pensament i la nostra acció, i que es contraposen als privilegis, les desigualtats, i l'individualisme insolidari. Són aquests valors els que donen sentit al projecte que defensem, i ens identifiquen com un actor diferenciat i amb perfil propi en la vida col·lectiva. Uns valors que són plenament vigents i que ens serveixen per a formular, comunicar i aplicar la nostra acció política per tal de donar respostes als problemes de la gent.

El nostre socialisme és un ideal de valors col·lectius que pretén assolir i assegurar la plenitud individual i el benestar col·lectiu de la societat. Una societat en què el progrés científic i tècnic i el desenvolupament econòmic siguin instruments per al desenvolupament social, cultural i individual. Una societat en què ningú se senti discriminat o marginat per raons d'origen social o ètnic, sexe, estat físic o mental, orientació sexual, religió o idees polítiques.

CONTACTE
La nostra seu està al carrer de Rafael Casanova, 195. Està oberta dimarts i dijous de 17.30h a 20h.

Telèfon: 93 656 37 55

Web: svdelshorts.socialistes.cat | www.pscsvh.cat
Mail: santvicencdelshorts@socialistes.cat
Facebook: www.facebook.com/pscsvh
Twitter: @pscsvh

 

Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC)
936 563 755
Rafael Casanova, 195
08620 Sant Vicenç dels Horts
Espanya