El Mamut Venux celebra el seu dia per apropar-se a nens i grans

Actualizat: Dll, 12/05/2014 - 9:43am

Diumenge 18 de maig la Colla de Diables Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts ofereix a tots els vicentins i vicentines, petits i grans, el Dia del Mamut Venux, una jornada lúdico-festiva plena d’activitats en que Venux serà protagonista, deixant-se conèixer de ben a prop a tothom qui s’hi vulgui acostar.

La trobada serà a la plaça Narcís Lunes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, amb tallers, activitats i inflables durant tot el dia per els més petits.

A més, a les 12 h hi haurà un conta-contes en anglès, a les 18 h una tabalada i a les 18.45 h  el ball del mamut Els tiquets per accedir als inflables es poden aconseguir una setmana abans a qualsevol comerç que pertanyi a la Unió de Botiguers.  Per la seva banda, els Amics del Mamut poden obtenir un val per persona, que es pot recollir el mateix dia al bar que hi haurà ubicat a la plaça Narcís Lunes.

Aquesta activitat es duu a terme en col·laboració amb la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i diferents comerços de la població.