La Fun Farra guanya la 6a edició de l'Emmaqueta’t

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dc, 18/07/2012 - 11:23am

  • La Fun Farra

El grup musical La Fun Farra, format principalment per joves de Sant Vicenç des Horts, es va proclamar el passat divendres 20 de gener el guanyador de la 6ª edició del concurs de maquetes de Sant Vicenç dels Horts. El certamen, que es va celebrar a la sala del Centre Catòlic en el marc dels actes de la Festa Major d'hivern de la vila, va comptar amb la participació de 15 grups locals d'estils molt variats, des de rumba fins a heavy-metal passant pel rap, rock i pop.

La Fun Farra, que tot just debutava en aquest concurs a sobre l'escenari, està composta pels vicentins Gregorio Comino -veu principal i guitarres diverses-, Carles Carpio -veus i guitarres diverses-, Teresa Carús -veus i percussions-, Azzdine Bargach -veus i percussions-, pel santboià Xavi Guinart -baixista- i el noi d'Argentona: Ruben Carmona -baterista-.

Tots plegats vam omplir la sala de sons i ritmes diversos d'arreu del planeta, començant amb una cançó d'estil country lleuger titulada La Vacuna (http://vnyl.me/19nZJ9); una rumba catalana molt fresca La Guasa (http://vnyl.me/2GEPwE); mestissatge de compasos binaris i ternaris amb El Maton (http://vnyl.me/AA4Bz); i acabant amb un son cubà dedicat als escombraires.

La jove banda inclou en el seu repertori cançons amb sonoritats molt diferents, gràcies a la facilitat amb que canvien d'instruments de corda els guitarristes i a certs instruments percussions d'orígen folklòric flamenc, marroquí i cubà. També es poden escoltar guitarres espanyoles i elèctriques, ukeleles, tres cubà... ritmes moguts que inciten al ball i la diversió i melòdies agradables i fàcils de recordar armonitzades a dos i tres veus.

Tot un luxe musical per ballar, escoltar i gaudir.

(Fotos: Marc Virgili, www.marcvirgili.com)

La Fun Farra
thefunfarra@gmail.com
http://www.myspace.com/thefunfarra/music
http://www.facebook.com/pages/La-Fun-Farra
http://www.facebook.com/lafunfarra