Una empresa mexicana anuncia la compra d’Infun, empresa propietària de Fundiciones Miguel Ros

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dm, 29/11/2016 - 6:03pm

L’empresa mexicana Grupo Industrial Saltillo (GIS) ha anunciat la compra per 280 milions d’euros de la companyia Infun, que té la seva seu central al polígon Les Fallulles de Sant Vicenç dels Horts i és propietària de Fundiciones Miguel Ros, al mateix polígon vicentí. Infun compta també amb plantes productives a Terol i Lleida i, a l’estranger, a la Xina i a Itàlia.

Infun es dedica al disseny, producció i maquinat de peces i components per  a motor, transmissió i suspensió de la industria d’automoció. Entre els seus clients hi figuren  Ford, Renault, Fiat, GM, Daimler i Volvo. Els seus ingressos van ser de 207 milions d’euros l’exercici passat.

Segons va manifestar el director general de GIS, José Manuel Arana, el seu grup adquireix Infun amb l’objectiu de “complementar i enfortir el negoci d’autoparts, consolidant la nostra avantatge competitiva i oferta comercial amb talent i productes de classe mundial, comercialitzats a diferent regions del món, gràcies a una major presència global”. GIS afegeix que amb la compra del grup Infun incrementarà la seva participació a Europa, entrarà al mercat d’Àsia amb un negoci en marxa i es diversificarà al rebre ingressos addicionals d’altres regions i en altres divises.