El proper diumenge, 8a Cursa de 10 km de Sant Vicenç dels Horts i 3es curses infantils

Actualizat: Dm, 15/11/2016 - 10:24am

El proper diumenge 20 de novembre es celebrarà la 8a Cursa de 10 km de Sant Vicenç dels Horts, que transcorrerà pels carrers de la vila i per la llera del riu Llobregat amb quasi 3 km totalment plans. La sortida de la cursa serà a les 10 h, al parc de la Foneria (carrer del Claverol, 6-8)

Inscripcions:
Les inscripcions, que es poden fer de modus presencial o per internet, es tancaran un cop arribar als 500 participants:

  • Presencials: fins el divendres 18 de novembre al CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals.
  • Per Internet: fins el dimecres 16 de novembre al web de Championchip.

En cas d’haver-hi places disponibles, es podran fer inscripcions el diumenge 20 de novembre abans de començar la cursa, , de 8 a 9.30 hores, a la zona habilitada al parc de la Foneria. Els dorsals de la cursa és podran recollir a partir de les 8.30 hores.

Una dessuadora, botifarrada, massatge i inflables
El participants a la cursa rebran aquest any l’obsequi  d’una dessuadora amb caputxa, que tindrà tallatge diferenciat per homes i per dones. Al finalitzar la cursa, hi haurà botifarrada i servei de massatges per a tots els participants. També hi haurà infables per als més petits.

3a edició de les curses infantils
D’altra banda, es realitzaran les curses infantils adreçades als escolars des de cicle inicial fins a ESO, les quals comptaran amb la col·laboració dels centres d’ensenyament de Sant Vicenç dels Horts i dels mestres d’educació física. Aquestes curses estan obertes a tots els nens i nenes que vulguin participar i són gratuïtes. 

PROGRAMACIÓ DE LA CURSA:

  • 10 h. Inici de la 8a Cursa de 10 km
  • 11.45 h. Cursa cicle inicial, 630 metres
  • 12 h. Cicle mitjà i superior, 1080 metres
  • 12.15h. ESO, 2580 metres